BankWeb

BankWeb

به فروشگاه ما خوش آمدید.

محصولات دسته صنایع غذایی

دانلود فایل قارچ های خوراکی

دانلود فایل قارچ های خوراکی
قارچ قارچ خوراکی قارچ سمی قارچ های داروئی قارچ صدفی کشت قارچ آفات قارچ

توضیحات بیشتر

دانلود 10,800 تومان

دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها

دانلود فایل آشنایی کلی با قارچ ها
قارچ دسته بندی قارچها قارچهای صدفی بذر زنی قارچ دکمه ای کود کمپوست بیماریهای قارچی

توضیحات بیشتر

دانلود 8,500 تومان

دانلود فایل قارچ کامبوجا

دانلود فایل قارچ کامبوجا
قارچ کامبوجا تاریخچه پربار قارچ کامبوجا اثرات کامبوجا در لاغری چای کامبوجا

توضیحات بیشتر

دانلود 7,000 تومان

دانلود فایل قارچ صدفی

دانلود فایل قارچ صدفی
قارچ قارچ صدفی انواع قارچ صدفی اصول تهیه بستر قارچ بذر آفات تولید کمپوست بسته بندی قارچ

توضیحات بیشتر

دانلود 10,500 تومان

تحقیق قارچ

تحقیق قارچ
قارچ تقسیم بندی قارچ قارچ های صدفی قارچ دکمه ای کمپوست بیماری های قارچ ها

توضیحات بیشتر

دانلود 9,900 تومان

تحقیق چای

تحقیق چای
چای ترکیبات شیمیایی چای مناطق چایخیز جهان خشک کردن چای آفات و بیماری‌های مهم چای

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

تحقیق قارچ

تحقیق قارچ
قارچ تقسیم بندی قارچ قارچ های صدفی قارچ دکمه ای کمپوست بیماری های قارچ ها

توضیحات بیشتر

دانلود 9,500 تومان

تحقیق چای

تحقیق چای
چای ترکیبات شیمیایی چای مناطق چایخیز جهان خشک کردن چای آفات و بیماری‌های مهم چای

توضیحات بیشتر

دانلود 10,800 تومان

تکنولوژی قند

تکنولوژی قند
قند تکنولوژی قند خصوصیات چغندر قند تولید قند کله و حبه آزمایش های کنترل کیفی چغندر قند

توضیحات بیشتر

دانلود 11,500 تومان

پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری

پاورپوینت کفیر یک نوشیدنی تخمیری
نوشیدنی کفیر ارزش غذایی و درمانی کفیر تهیه و تولید کفیر

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

دانلود مقاله در مورد اسانسگیری

دانلود مقاله در مورد اسانسگیری
اوکالیپتوس گیاهی است از خانواده Myrtaceae بیش از چهارصد گونه دارد که تنها چند گونه آن به ایران وارد شده و در مناطق مختلف که زمستان سرد ندارد، نظیر نواحی شمال و جنوب ایران کاشته شده است درختانی که در شمال کاشته شده اند هر چند سال یکبار که سرمای سختی رخ می دهد سرما زده می شوند در چاه بهار نام محلی اوکالیپتوس «آلگا» است

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت بسته بندی گوشت

پاورپوینت بسته بندی گوشت
گوشت بسته بندی گوشت بافت گلوکژن واحد ذهتابی سالامبورسازی

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت افزودنی های غذایی

پاورپوینت افزودنی های غذایی
افزودنی های غذایی تغذیه کلینیکی بازدارنده های تلخی اسمولاریته صمغ گوار لسیتین ها

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی
فشار هیدرو استاتیک مخمر صنایع غذایی تولید فشار بالا

توضیحات بیشتر

دانلود 7,500 تومان

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)

پاورپوینت نوشیدنی های غیر الکلی (ماءالشعیر)
نوشیدنی های غیر الکلی ما الشعیر مواد اولیه تولید ما الشعیر

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
نگهداری مواد غذایی تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی اشعه دهی انواع تشعشعات یونیزه

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت نحوه نگهداری مواد غذایی
مواد غذایی نگهداری مواد غذایی روش نگهداری گوشت و آبزیان مدت زمان نگهداری ماهی و میگو

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر

پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر
پاورپوینت تکنولوژی تولید پنیر

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

آزمایشگاه صنایع لبنی

آزمایشگاه صنایع لبنی
آزمایشگاه صنایع لبنی

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت انواع خشک کن ها

پاورپوینت انواع خشک کن ها
پاورپوینت انواع خشک کن ها

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات (دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)

پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات (دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)
پاورپوینت تکنولوژی گوشت و شیلات ( دکتر رکنی، دکتر رضوی، دکتر معینی)

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

دانلود پاورپوینت آشنایی با دامپروری ایران

دانلود پاورپوینت آشنایی با دامپروری ایران
فایل پاورپوینت با موضوع آشنایی با دامپروری ایران در حجم 39 اسلاید قابل ویرایش

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

نکات مهم درس شیمی مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)

نکات مهم درس شیمی مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)
نکات مهم درس شیمی مواد غذایی( تایپ شده، کیفیت عالی)، مخصوص کنکور

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت اصول طراحی کارخانه

پاورپوینت اصول طراحی کارخانه
پاورپوینت اصول طراحی کارخانه

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)

جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی)
جزوه خواص بیوفیزیک مواد غذایی (تایپ شده، کیفیت عالی) مناسب برای آزمون دکتری

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی)

خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی)
جزوه خواص بیوفیزیک محصولات غدایی (دکتر شاهدی) صنعتی اصفهان، مناسب برای آزمون دکتری

توضیحات بیشتر

دانلود 4,000 تومان

خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز (کیفیت عالی)

خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز (کیفیت عالی)
خلاصه میکروبیولوژی عمومی جاونز( کیفیت عالی) مناسب برای شب امتحان

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت مسمومیت ها

پاورپوینت مسمومیت ها
مسمومیت ها علت شیوع مسمومیت ها انواع مسمومیت ها مسمومیت غذایی مسمومیت باکتریایی مسمومیت انگلی انواع پیشگیری

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی

پاورپوینت كاربرد بیوتكنولوژی در صنایع غذایی
صنایع غذایی بیوتکنولوژی بیوتکنولوژی غذایی تولید scp از آب پنیر تولید پروتئین در خوراک دام

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers

دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers
خشک کردن مواد غذایی فرآیند خشک کردن در مواد غذایی علل اصلی خشک کردن مواد غذایی ماهیت فرآیند خشک کردن فاکتورها ی موثر بر زمان خشک کردن روش های خشک کردن خشک کردن از طریق جابه جایی خشک کردن تماسی خشک کردن تشعشعی خشک کردن دی الکتریک خشک کردن از طریق انجماد خشک کردن از طریق حلال خشک کردن با بخار داغ خشک کردن از طریق جانشین سازی

توضیحات بیشتر

دانلود 11,000 تومان

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ

دانلود تحقیق تغذیه در دوران بلوغ
تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد زیرا نوجوانان و جوانان به دلیل سوخت و ساز بالای بدن و فعالیت زیاد به انرژی بیشتری نیاز دارند البته لازم به ذکر است که پرخوری زیاد در این دوران سبب چاقی بیش از حد نوجوان خواهد شد تا جایی که ،‌ گاهی نوجوان برای حفظ تناسب اندام ناچار به رژیم گرفتن می شود تغذیه در دوران نوجوانی و بلوغ اهمیت زیادی دارد

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون

دانلود تحقیق ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون
روغن زیتون چیست روغن زیتون چگونه تولید می‌شود ارزش غذایی و درمانی روغن زیتون روغن خالص طبیعی چیست روغن معطر چیست تركیبات روغن زیتون خواص اكسیدكنندگی روغن زیتون خواص ضد اكسیدكنندگی روغن زیتون

توضیحات بیشتر

دانلود 8,000 تومان

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی

دانلود پژوهش کار آفرینی نان سنتی
واژه Entrtpernur (کارآفرین) واژه فرانسوی است و ترجمه تحت الفظلی آن( واسطه) یا (دلال) است به طور کلی کارآفرینی فرآیند خلق چیز – جدید و با ارزش است با اختصاص زمان وتلاش لازم، در نظر گرفتن ریسکهای مالی، روانی واجتماعی ورسیدن به رضایت فردی، مالی واستقلال، خصوصیات وویژگیهای کارآفرینان ریسک پذیری نوآوری و خلاقیت تمایل به مسئولیت پذیری عدم به مسئولی

توضیحات بیشتر

دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس
سوسیس کالباس سوسیس کوکتل کالباس خشک کالباس لیونت فیله مرغ و فیله گوشت ژامبون های 90 درصد

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
پروبیوتیک ها پری بیوتیک ها سین بیوتیک ها زنجیره پروبیوتیک ها

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

کاربرد آنزیم ها در نانوایی

کاربرد آنزیم ها در نانوایی
آنزیم ها نانوایی جوش شیرین آنزیم های گندم تجزیه پروتئازها نانهای سفید نانهای گندم کامل نانهای چاودار

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت غذاهای عملگر

پاورپوینت غذاهای عملگر
غذاهای عملگر لوبیای سویا پروتئین سویا ارزشهای تغذیه‌ای مقابله با بیماریها

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)

صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن (اثر ph و نمک)
صمغ صمغ کتیرا ساختار شیمیائی تراگاکانت خصوصیات رئولوژیکی کتیرا گرانروی ظاهری کتیرا

توضیحات بیشتر

دانلود 5,000 تومان

پاورپوینت مخمرها

پاورپوینت مخمرها
مخمرها تولید مثل مخمرها رشد و فعالیت مخمرها

توضیحات بیشتر

دانلود 5,500 تومان

پاورپوینت شربت های قندی

پاورپوینت شربت های قندی
شربت های قندی شربت خرما شربت یاکون شربت افرا شربت عسل

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت غذاهای ارگانیک

پاورپوینت غذاهای ارگانیک
غذاهای ارگانیک تاریخچه غذاهای ارگانیک فواید غذاهای ارگانیگ کشاورزی ارگانیک

توضیحات بیشتر

دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت قهوه

پاورپوینت قهوه
قهوه تاریخچه قهوه انواع کشت قهوه منشا کشت قهوه ساختار دانه قهوه انواع قهوه کاربرد پزشکی قهوه

توضیحات بیشتر

دانلود 7,000 تومان

پاورپوینت شکلات

پاورپوینت شکلات
شکلات تاریخچه شکلات شکلات ساده شکلات تلخ شکلات شیری شکلات سفید روکش های شکلاتی بسته بندی شکلات

توضیحات بیشتر

دانلود 8,000 تومان

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها
عناصر ضد مغذی بازدارنده‌های پروتئازها بازدارنده‌های پروتئینی لکتین‌ها تانن ها ساپونین‌‌ها کاناوانین بازدارنده های چربی اروسیک اسید

توضیحات بیشتر

دانلود 7,500 تومان

گزارش کارآموزی شرکت نوشابه سازی خوش طعم شیراز

گزارش کارآموزی شرکت نوشابه سازی خوش طعم شیراز
گزارش کاراموزی کارخانه نوشابه سازی خوش طعم شیراز

توضیحات بیشتر

دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی
روغن های سرخ کردنی هیدرولیز اتواکسیداسیون روغن سالاد چربی حیوانی شورتنینگ های مایع شورتنینگ های همه منظوره

توضیحات بیشتر

دانلود 6,000 تومان

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت

پاورپوینت روش های نگهداری گوشت
نگهداری گوشت شرایط بسته بندی گوشت شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده نگهدارنده های شیمیایی

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع
گلوکز مایع تولید شیمیایی گلوکز مایع اسید زنی هیدرولیز فیلتر پرس اول فیلتر پرس دوم

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت آشنایی با آب

پاورپوینت آشنایی با آب
آب خواص آب سختی آب انواع آب تصفیه آب مراحل تصفیه آب

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط

پاورپوینت خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط
اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته نشاسته ژلاتینه شدن تعلیق خواص مواد نشاسته ای چسباندن نشاسته گرانول مورفولوژی

توضیحات بیشتر

دانلود 6,500 تومان